woensdag 9 juli 2014

Treinlife, sealife, pizzalife, wildlife

Vanochtend op de trein ontdekte we de magische treinstoelen. Ik weet niet of het duidelijk te zien is op de foto's maar de stoel kan veranderen van een naar het noord- kijkendestoel naar een naar het zuid- kijkendestoel. ( je snapt het wel). (Van voor naar achter)Dus dat was natuurlijk erg leuk om de hele tijd uit te proberen. ( het filmpje wilt niet laden maar we kwamen voor de standaard trein mensen natuurlijk niet heel slim over).

We gingen weer met de boot maar deze keer de andere kant op. We gingen naar daling harbour sealife bezoeken. Dat is een cool aquarium waarbij je in een buis loopt met overal water, dus je zit zegmaar in het aquarium.
Das was wel cool dat je haaien onder je door zag zwemmen.

Na sealife gingen we pizza halen bij een restaurant op de baai. We hadden een nederlandse oberin die heel aardig was.

Na de pizza gingen we naar de wildlife, we zagen weer koalas en kangaroe's ( joey's) en een mega krokodil en hebben eindelijk een goede foto van een kukaberra (dikke vogel).

Op de terug weg zijn we langs het opra gebouw gegaan om t kijken of we daar ook nog een keer heen kunnen.

Met de boot en trein terug en toen begon het grote avontuur.

Opzoek naar een supermarkt. Als je ooit een bedrijf wilt beginnen in australië war je veel mee wilt verdienen begin dan een supermarkt. Vet ver gelopen maar eindelijk konden we eten kopen yeah. Nooit zo blij geweest een supermarkt te zien. T lijkt wel of die mensen hier niet eten. Je hebt wel vet verlies andere winkels namelijk.

Vanavond ga ik beneden oranje versieren want morgen ochtend om 6 uur gaan we kijken. SPANNEND!! Eigenlijk niet we gaan winnen.

         Ps ik zag een kakkerlak.

   - baye x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten