zaterdag 12 juli 2014

Korting kakkerlak

Zaterdag:

Als je vanaf station redfern ( waar onze b&b is) met de trein via centraal, town hall & wynyard naar circular quay gaat zie je op de route alleen maar de binnenkant van donkere tunnels of een stop bij een van de oude stations. Maar als je dan bijna bij circular quay bent rij je uit de tunnel zie je ineens super veel licht en water en kan je de brug en het opra gebouw zien. Overal bootjes en raampje en straattheater.

Vooral de eerste dag was dit super cool om te zien in z'n dubbeldektrein. Zaterdag was de laatste lange dag dus dit zou de laatste keer zijn dat we erheen reden.

Zoiets kan je niet echt fotograferen, ik heb het natuurlijke toch geprobeerd.

De dag begon zoals gewoonlijk terrasje bij de boten en daarna met de boot. Dit keer gingen we naar parramatta. De enige weg die we nog niet gedaan hadden met de boot.

De boottochtwas cool, dorpjes gezien een ballroom boot ( we hadden onze gala kleding jammer genoeg niet aan) door de wind ook een tijdje niks gezien :p. parramatta zelf was een stom dorp. Zo gingen we dus met de bus en trein terug. Toch wel magisch dat we niet snel meer verdwalen.

Terug bij circular quay gingen we uit eten in the rocks. We besteld natuurlijk eerst drinken, maar in oma's kopje zat een baby kakkerlak. Eerst kregen we 100x sorry te horen, toen kwam de manager dat we gratis drankjes kregen en 50% korting op ons eten. Nou yayyy :) mega snitzel met champignons ofzo en salades en drankjes voor 31 dollar. Das ongeveer 21 euro.

Dik en vol naar huis.

Maar toch nog popcorn gemaakt :p

       - dikke dikken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten