vrijdag 11 juli 2014

Extreem Menu: kangaroo

Naar cirkel quay geweest samen met onze indische huisgenoten. ( alleen de trein rit). Oma en ik gingen door de rock lopen ( dat is een oud stukje sydney). In de rock hadden ze een restauranten markt. Hier lieten alle restauranten in de buurt dingen proeven om zo toekomstige klanten te krijgen. Oftewel gratis eten. Was wel lange rij.

Ons plan voor vandaag was eigenlijk om de brug te beklimmen die je op veel eerdere berichten kan zien. We hadden er extreem zin in, was extreem duur dus waren we matig teleurgesteld. Allemaal omdat je niet zonder begeleider of bergbeklimdspullen een brug op mocht lopen :(.
Zo hebben we dus onze eigen route over de brug gelopen maar dan gewoon een normaal pad. Nouja normaal... het pad kwam uiteindelijk uit in een pad naast de snelweg ( ja, ze hebben hier super veilige wegen not). Dus we hebben toch nog onze extreme brug wandeling gehad.

Langs de botanische tuin gelopen. ( leuk feitje).

& toen aan een terrasje gezeten en brownies gegeten.

Omdat de brugklim niet doorging wilde we gaan winkelen en gingen we opzoek naar het grootste winkelcentrum in de buurt. De informatiedesk mevrouw gaf ons een kaart. Heel handig natuurlijk als je niet kaartanalvabeet bent. Ze zei dat als we vanaf busstop B gingen we er wel zouden komen. Op een van de foto's zie je oma heel goed zoeken.

Uiteindelijk zijn we er gekomen.

Uitgestapt op kings street. Dat is echt de meest grote winkel straat die je maar kan bedenken. Links en rechts vanje zie je allemaal openingen om een winkelcentrum in te gaan en elk winkelcentrum is zichzelf dan weer inmens groot. Het eerste winkelcentrum die je op de foto ziet was een heel oud gebouw met super schattinge winkels. Allemaal klassieke dingen. Het tweede winkelcentrum was zoals we het in nederland gewend zijn. En het derde was zo mega groot en chique je durft geen eens de winkel in omdat er een portier voor staat en in de hal staat een piano vleugel, als je daar loopt voel je, je gwn spontaan rijk ookal kan je geen eens de slippers in de etalage betalen.
Het was een super mooi gebouw maar ook makkelijk te verdwalen dus het duurde wel even voor we eruit waren.

We wilde niet meer koken. Dus spontaan uit eten! We namen de bus terug naar cirqular quay want daar was het nu bekend voor ons. Voor we opzoek gingen naar een restaurant gingen we nog foto's maken in het opra gebouw. Vooral de wc's zijn daar vet cool, het water van de kranen verdwijnt inde muur ofzo vet weird.

Daar in de buurt een restaurantje opgezocht. Er stond kangaroo op het menu. Toch maar save voor de fish en chips gegaan. :)

Boten met lichtjes gezien en iemand met ernstig creatieve duurbel.

Zo naar bed morgen laatste dagje in sydney.

         - Hier is een formeel einde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten