maandag 28 juli 2014

en toen waren we weer in sydney

De grote schoonmaak begon niet vroeg maar lekker na het uitslapen. We hebben alles weer in onze koffers gekregen en waren er klaar voor. Doordat we niet langer in onze kamer konden blijven moesten we 5 uur vantevoren voren naar de airport. Dus ons plan was alles zo Sloom mogelijk te doen. Zo Sloom mogelijk vn de twee trappen af in het appartementen complex, wat niet moeilijk was want het leek een have verhuizing. Zo Sloom mogelijk in de taxi wat wel moeilijk was want de taxi moet je per km betalen.

En toen hadden we nog 4 uur op de airport. We snapte alles in een keer dus dat duurde ook niet lang. Om door securitie te komen en alle winkels hadden we nu ookal wel gezien.

Toen eindelijk mochten we boarden. De vlucht was korter dan gedacht en we waren er zo. prachtige vlucht en veel gezien onderweg. Toen we er bijna waren konden we sydney alweer herkennen en de brug en het opera gebouw zien.

We voelde ons wel cool toen we konden zeggen tegen de vrouw naast ons dat we de weg hier wel kende.

Jammer maar helaas zullen we niet veel tijddoorbrengen hier. Want morgen vliegen we verder. Maar we werden beloond door een prachtig hotelkamer.

Morgen grote reis.

We schrijven later, x

We staan klaar.

Online checkin.

Onze vrienden op de airport.

Serieus lezen.


Regen lieten we achter ons.


Boven de wolken.


Gingen we nare de lichtjes.

Claiming baggage

Hotelkamer.


Kleurvolspul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten