vrijdag 27 juni 2014

Wildlife

Vandaag zijn we naar een wildlife park geweest. In het park zelf zijn de kangaroe's minder groot dan in de achtertuin van Oom peter en tante moon, ik denk dat dat komt omdat het een andere soort is. De kangaroe's in het park waren ook minder gevaarlijk, ze waren gewoon tam. We konden ze aaien en eten geven. 

We mochten ook de koala's vasthouden. hier zie je der 1 van dichtbij. Deze foto heb ik gekozen want het lijkt net of dat beest zit te lachen.een of andere gekke kangaroe.


struisvogel
arend met vleugels van 2 meter.

En de WOMBAT natuurlijk <3

We  hebben ook een krokodil gezien, 500 kilo 5 meter lang. Ze leven in Australi"e ook in het wild. Niet in het gebied waar we nu zitten, maar wanneer we meer naar het noorden gaan, gaan we ook op een cruise en daar zullen we ze zien in het echt. ( ik weet niet of dit positief is) Je mag je handen ook niet buiten de boot houden.

 Later zijn we met de bus terug gegaan, heel weird aangezien al het verkeer aan de verkeerde kant rijd. Maarja, zal wel.
De straten zijn heel anders dan als in Nederland. Veel meer ruimte tussen de straten en andere gebouwen (duh). Het was vandaag erg koud maar het is hier winter en de zon scheen dus klagen mogen we niet.

Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, maar zoals beloofd we houden jullie op de hoogte. Dikke knuffel en kusjes naar het thuisfront.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten